Шукати в цьому блозі

вівторок, 1 вересня 2015 р.

Патріотизм у коротких штанцях

Біда України в тому, що ганебна незданість брати відповідальність на себе досі в тренді, а це є незрілістю і притаманно диктатурам і пост-диктатурам типу совка. Відповідальність на себе беруть бойовики ІДІЛу, Талібану, ІРА, але тільки не українські «патріоти». Ваші люди зробили — ну то визнай: «Так і так, це наш боєць кинув гранату, бо ненавидить ментів / незгодний з системою / дебіл. Ми не здатні контролювати своїх людей і організувати безпеку під час "мирного" заходу». Навіть якщо Порошенко — путінський агент, а Аваков — масон, просто візьми відповідальність за свої власні вчинки. Гидко.

«Вони перші почали», «це не ми» — це аргумент чотирирічної дитини. Для виборця це сигнал. Дірвавшися до влади, такий політик на будь-який свій фейл повторюватиме одну мантру: «папєрєднікі вінаваті», «підступи опонентів», «вони хочуть відволікти увагу від нагальних проблем», «нам створюють перепони». І таких у нас більшість.

Хочеться передати привіт прихильникам вільного продажу зброї. Звісно, якби в кожного патріота, який прийшов під стіни ВР, був ствол, все склалося б якнайкраще.

Гранатометник у масці крупним планом:


Загиблий нацгвардієць Ігор Дебрін:


Оперативне відео із затриманим Ігорем Гуменюком:


Звернення бійців АТО щодо подій під ВР:

Немає коментарів:

Дописати коментар